Fundraising Evenementen

Onze Fundraising Evenementen

Om sociale projecten te kunnen steunen organiseert Rotaract Torhout-Houtland verscheidene evenementen. Ontdek hier hoe en waar je ons kan steunen!

17 DECEMBER


Sociale Kerstmarkt in Torhout


Als fundraising tijdens het kerstweekend zijn we elk jaar aanwezig op de sociale kerstmarkt te Torhout. Hier verkopen we zelfgemaakte Gluhwein, verschillende soorten jenever en Hasseltse koffie. Voor de hongerige magen zijn er zelfgemaakte wafels, brownies en croque monsieurs. Met de opbrengst van de sociale kerstmarkt steunen we een goed doel binnen of buiten Torhout. Dit past perfect in de denkwijze en waarden van een Rotaract club. Bij de vorige editie steunden we Tordale vzw die mensen met een verstandelijke beperking op het vlak van wonen, werken, leren en ontspannen ondersteunt. Dit jaar steunen we de Torretjes in Torhout.


Geef kerstwarmte aan je naasten!

29 DECEMBER


Kerstconcert


Dit jaar zullen we opnieuw aanwezig op het kerstconcert van Christoff in Torhout. Hier helpen we met plaatsing, receptie en opkuis. We zullen ook een klein kerstkraampje opzetten aan de ingang van de kerk. Geef kerstwarmte aan je naasten!

14 MEI


Ontbijtmanden voor Moederdag


Jaarlijks verwennen wij ook onze liefste mama’s met een luxe ontbijtmand met bubbels. Hiervoor werken onze clubleden samen om zoveel mogelijk sponsors te vinden, de 250 lekkere ontbijtmanden klaar te zetten en ’s ochtends op tijd en aan het juiste adres te bezorgen. Met de opbrengst financieren we onze sociale projecten.


Bedank mama!

Wat deden we nog zoal?

26 FEBRUARI 2016


Etiquette-avond "Madame est Servie"

met Yvette Verbeerst


Meesters in tafeletiquette

4 APRIL 2015


25 jarig jubilieum: Comedy Night

met Steven Goegebeur gevolgd door een uitgebreide receptie


Humor is de zonneschijn van de geest

VERGADERLOCATIE


't Gravenhof

Oostendestraat 343, 8820 Torhout

VERGADERING

 

Maandelijks, elke 3e vrijdag

Start: 20h30

FOLLOW US

© Copyright. All Rights Reserved.